Jeg kender det!

Jeg har været lige dér, hvor du er nu – og jeg ved, hvordan det føles, når alt er kaos i hjemmet og energien lig nul.
Har du brug for hjælp til at støtte dit barn og selv genfinde balancen, så kan og vil jeg hjælpe dig. 

Jeg hedder Karin Bonnesen, er uddannet rådgiver for forældre til børn med autisme – og mor til en teenager med autisme

I mere end 18 år har min mand Jesper og jeg har været forældre til et barn med autisme. For os har det været en daglig træning i håndtering af de udfordringer der følger med som f.eks skolegang, kammarater, bedsteforældre og venner, fritidsarbejde og mødet med den større verden generelt og specifikt.

Da vores søn fik en diagnose, var der mange ting der faldt på plads – forstået på den måde, at der kom en forklaring på, hvorfor han er den, som han er.

Når man får et barn med autisme ændre det hele ens liv – alt afhængig af i hvilken grad og hvilken form autismen har. Men en ting er helt sikkert: hele familien bliver påvirket af det. Det skete også for os. Vi måtte ændre vores måde at tænke på i forhold til vores liv sammen – og indrette vores hverdag, så den passede til vores behov. Det har resulteret i, at vi i dag kan leve et harmonisk familieliv.

Min personlige mission er at hjælpe forældre til børn og unge med autisme, så børnene trives bedre og får en hverdag med mere energi og overskud. Når vi som voksne tager ansvar for vores autistiske børns trivsel, vil hele familien komme til at fungere på en helt ny og mere positiv måde. Det umulige bliver muligt.

Der findes selvfølgelig ingen ‘quickfix’, men ved at ændre vores tilgang til vores børn i små etaper, kan vi nå meget langt og på sigt helt i mål. Det er vigtigt, at dét budskab kommer ud til alle forældre – der er løsninger og håb!

Nu kan det godt være, at du tænker ’det kan du sagtens sige, men mit barn slår og sparker og det bliver kun værre’. Så er det nu, jeg gerne vil hjælpe dig, så dit barn kommer i balance og du selv får mere overskud og bliver glad igen.

Jeg garanterer, at du vil se dig selv og dit barn og jeres muligheder i et nyt lys!