Tal med dit barn om følelser!

Finurlige Max er en illustreret børnebog til børn med særlige behov fra 3-10 år

I bogen følger du katten Max på opdagelse i hans verden af udfordringer i Frederiksberg Have.

“Genialt at lade katten Max være børnenes talerør. Karin Bonnesens følsomme illustrationer, enkle tekster og spørgsmål, er idéelle som ramme for vigtige samtaler mellem børn og voksne – og til dialogisk læsning.”
Mette Weber, Familie- & konfliktrådgiver

Læs den fine anmeldelse på 🐈 Pædagogen.dk ✪✪✪✪✪

Når du læser ‘Finurlige Max’ højt for børn, får de øje på de særlige udfordringer, katten Max oplever og kan spejle sig i dem. Bogen giver børnene og de voksne, der læser op mulighed for at skabe et fortroligt rum, hvor børnene får talt om deres følelser og tanker – og om dét, der kan være vanskeligt, når man:

Katten Max 3 Max er ikke alene et stil-ikon og samlingspunkt for mange Frederiksberg-borgere – han er også inspirationskilde for forfatter Karin Bonnesen, der har brugt vores pelsede ven som afsæt til en børnebog målrettet forældre til børn med udfordringer. Tror du, at den slags litteratur kan være med til at styrke børns selvværd? Slået op af SpotOn Frederiksberg i Søndag den 4. marts 2018

“Vi har lige læst hele bogen.
Min datter er vild med bogen – og det samme er jeg.”
Line, mor til 3 børn

“Kan vi læse lidt mere i kattebogen – mor?
Den er god for dig, fordi du lærer noget.”
Dreng med autisme, 8 år

Max bor ikke længer i Frederiksberg have
Han er på grund af sit helbred ‘flyttet’ og bor nu i lejlighed med altan sammen med Gurli. Der bliver passet godt på Max – han får meget klø på maven og nyder sit otium i fulde drag.

Bogen kan købes eller bestilles hos alle boghandlere – eller lånes på biblioteket.